Muutaman päivän myöhässä tulee tämä kirjoitus. Viime viikko oli kovin hektistä aikaa "yllätys"vieraiden asioita järjestäessä, mutta yksi tilanteen hyvistä puolista oli se,  että pentujen isä Rasmus näki katraansa livenä. Tosimiehen tyyliin herra meni pentuja tuoksuttelemaan niiden nukkuessa pentulaatikossa. Hyvin tarkasti hän niitä nuuhki ja ilmeestä päätellen tiesi omakseen. Siinä vaiheessa kun yksi ipanoista nousi ylös ja kirmasi vatsan alle nisää etsimään, katsoi Rasmus viisaaksi paeta paikalta  Isukki viipyi meillä viime viikon ja palasi onnellisesti kotimaahansa Norjaan viime yönä. Mikä Ihana pikku-mies, toivottavasti näemme pian uudestaan! 

 

Kuvat on otettu lapsosista viime perjantaina heidän saavuttaessaan kolmen viikon iän. Naperot ovat tutustuneet ulkoilmaelämään ja kiinteää ruokaa on syöty jo usemman päivän ajan.  Vauhtia on tullut hurjasti lisää, samoin valveillaolotunteja, leikkiä ja haukuntapaista mölinää Kaikki pennuista kiinnostuneet ovat tervetulleita heitä katsomaan. Vapaana heistä on vielä 2 narttua ja 1 uros.

 

 

1. Tyttö

 

 

2. Tyttö (vuodatus ei suostunut siirtämään samanlaista koko-kuvaa kuin muistakin oli otettu, joten toinen kuva poikkeaa siksi muista )

 

 

3. Tyttö

 

 

1. Poika

 

 

2. Poika

 

 

3. Poika

 

 

4. Poika