Pennut täyttävät kolmen päivän päästä jo 6 viikkoa! Kehitys on edennyt huimaa vauhtia, samoin vauhti. Kiire on hereillä ollessa joka paikkaan ja kaikkea täytyy maistaa. Jalat ei edelleenkään mene aina sinne suuntaan minne on tarkoitus. Joskus näyttää siltä kun pennut olisivat ottaneet vettä vahvempaa, niin hassusti ne horjahtelee riehuessaan . Jokaisella pennulla on oikein hyvä ruokahalu. Pennut syövät 4 kertaa päivässä turvotettua nappulaa, jauhelihaa, kermaviiliä,piimää, velliä ja ajoittain raejuustoa. Päälle ottavat hörpyt mamman tissistä. Hereilläoloaika on pidentynyt jo useaan tuntiin ja silloin riehutaan sisarusten ja Edwinin kanssa. Terävien hampaiden nykäisyiltä eivät ole myöskään välttyneet Emokki ja Oona.

Antonio on löytänyt kodin Nastolasta ja Alessandro, alias Sulo Helsingistä. Kotia vailla ovat vielä Alberto, joka myydään vain näyttelyistä kiinnostuneeseen kotiin ja Alonso, joka pienestä koostaan huolimatta ei jää yhtään alakynteen painiessaan sisarustensa kanssa.

    

Yläkuvissa seikkailee Alonso, joka tulee olemaan väritykseltään "puhtaan" punainen, kuten äitinsä.

    

Ylhäällä vasemmalla on Alonso ja oikealla ja alhaalla Alberto. Alberton lopullinen väritys tulee olemaan tummempi punainen ja korvien reunoihin tulee luultavasti jäämään musta väritys.